Lähde: Chelsea virittelee jättikaappausta kesällä Arsenalista – Arsene Wenger tiukkana

© Kuva: Getty Images

Saksalaisen Sport Bild -lehden mukaan Chelsea on apajilla, kun Arsenal-tähti Mesut Özilin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Arsenalin manageri Arsene Wenger oli varma, että Özil ja tähtihyökkääjä Alexis Sánchez pysyvät seurassa ainakin kauden loppuun saakka.

Wenger oli lähes satavarma, etteivät Özil tai Sánchez lähde tammikuussa mihinkään. Myös Sánchezin sopimus on katkolla ensi kesänä. Wengeriltä kysyttiin ovatko Sánchez ja Özil Arsenalin pelaajia vielä ensimmäinen helmikuuta, kun siirtoikkuna on sulkeutunut.

– Totta kai. Sitähän me olemme koko ajan sanoneet, Wenger vasti Sky Sportsin mukaan.

Vaikeammaksi meni, kun kysyttiin tekevätkö tähtipelaajat jatkosopimukset Arsenalin kanssa jatkaen seurassa myös ensi kaudella.

– En ole ainoa, joka voi sen päättää. Heillä on sanansa sanottavana tietysti, mutta jos minulta kysytään niin kyllä, Wenger sanoi.

Wenger sanoi myös, ettei hän suostu myymään kumpaakaan pelaajaa tammikuussa.

Oman lusikkansa soppaan on nyt tunkemassa paikallisvastustaja Chelsea. Chelsea olisi saksalaislehden mukaan valmis maksamaan Özilin palkkapyynnön ja Saksan maajoukkuepelaaja voisi siirtyä kesällä ilmaiseksi Chelseaan, mikäli hän ei kirjoita jatkosopimusta Arsenalin kanssa.

Lähde ESPN


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?