Neymar sai tarpeeksi huhuista: ”Pyydän teitä lopettamaan”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin brasilialaishyökkääjä Neymar kertoi maajoukkueen lehdistötilaisuudessa, että hän on saanut tarpeeksi häneen kohdistuvista väitteistä, joiden mukaan hän olisi riitautunut PSG:n päävalmentajan Unai Emeryn ja hänen joukkuekaverinsa Edinson Cavanin kanssa.

Neymar, 25, siirtyi pariisilaisseuraan kesällä Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyskaupassa.

Pian siirtonsa jälkeen Neymar kiisteli kentällä Cavanin kanssa siitä, kumpi saa vetää joukkueensa vapaapotkun. Brassitähden huhuttiin joutuneen riitoihin myös Emeryn kanssa ja lehtitietojen mukaan PSG:n muita pelaajia ärsyttävät Neymarin etuoikeudet seurassa.

Neymar kiisti kuitenkin perjantaina riitahuhut ja sanoi olevansa onnellinen uudessa seurassaan.

– Olen viihtynyt erittäin hyvin Pariisissa. Olen iloinen. Olen motivoitunut ollakseni pelaaja, joka antaa kaikkensa kentällä, sanoi Neymar Goalin mukaan.

– On kuitenkin yksi asia, joka vaivaa minua paljon. Minulla ei ole ongelmaa Cavanin tai valmentajan kanssa. Haluan, että lopetatte näiden tarinoiden keksimisen. Minä tulin tänne auttaakseni ja antamaan oman panokseni, tulin tänne auttamaan valmentajaa.

– Se on asia, joka on vaivannut minua. Olen jopa puhunut siitä Titen (Brasilian maajoukkuevalmentaja) kanssa. Joten pyydän teitä lopettamaan. Olen erittäin realistinen. En pidä huhuista tai tarinoista.

– On helpompaa, kun kuulette sen minun suustani. Minulla ei ole ongelmaa PSG:n kanssa. Lehdistön painostus on se, mikä vaivaa minua. Olen tyyppi, joka halua voittaa. Pidän mestaruuksista, ja sen takia menin PSG:hen. Olin iloinen, kun lähdin Barcelonasta ja olen iloinen nyt.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.