PSG-tähti nousi Zlatan Ibrahimovićin rinnalle – vain kolme pelaajaa maailmassa pystynyt samaan

© Kuva: Getty Images

PSG:n maaliruisku Edinson Cavani teki lauantaina kaksi maalia, kun pariisilaiset antoivat vieraissa tukkapöllyä Angersille maalein 5-0. Cavani nousi samalla historiallisen rajapyykin rikkojaksi.

Cavani rikkoi nimittäin sadan maalin maagisen rajan Ranskan liigassa. Nyt Cavani on tehnyt Ligue 1:ssä 101 osumaa. Cavani on onnistunut rikkomaan sadan maalin rajan myös Italian Serie A:ssa, jossa miehellä on tilillään 112 osumaa.

Cavanin lisäksi kahdessa eri sarjassa sadan maalin rajan rikkomiseen ovat pystyneet vain Zlatan Ibrahimović ja Gonzalo Híguain. Ibrahimović on onnistunut samaan temppuun kuin Cavani, eli sataan maaliin Ligue 1:ssä sekä Serie A:ssa. Híguain on onnistunut samaan Serie A:ssa sekä Espanjan La Ligassa.

Cavani on vain kymmenen maalia perässä Ibrahimovićia PSG:n kaikkien aikojen maalintekijänä. Nykyisellä tahdilla titteli vaihtaa pian omistajaa.

Cavani on ollut PSG:ssä hirmuvedossa viime kaudesta lähtien. Tällä kaudella uruguaylaishyökkääjä on tehnyt 11 sarjaottelussa peräti 13 osumaa. Viime kaudella maaleja tuli 36 ottelussa 35. Cavani johtaa tällä hetkellä Ranskan liigan maalipörssiä yhdessa AS Monacon maalitykki Radamel Falcaon kanssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.