Video: Yksi asia yllättänyt Joel Pohjanpalon Bundesliigan alkukaudessa: ”Yksi huonoimmista”

Bundesliigaa on pelattu 11 täyttä kierrosta ja sarjan piikkipaikalla on odotetusti Bayern München. SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalon mukaan Bundesliiga on sujunut odotetusti.

Bayern sai valmentajavaihdoksen myötä kurssin käännettyä. Myös Borussia Dortmund sekä RB Leipzig ovat aloittaneet hyvin. Suurin yllätys on Pohjanpalon mukaan ollut FC Kölnin surkea alkukausi. Eurooppa-liigaa myös pelaava Köln on kerännyt 11 ottelusta vain kaksi pistettä.

– Sarjataulukko näyttää suhteellisen paljon siltä, miltä se yleensä Bundesliigassa näyttää. Ainoa yllätys on ehkä ollut se, että Köln on ollut niin heikko. Heidän aloitus on varmaan yksi huonoimmista aloituksista Bundesliigan historiassa, Pohjanpalo kertoo Sportti TV:lle yllä olevalla videolla (artikkelikuvan kohdalla).

Pohjanpalon edustama Bayer Leverkusen on hinannut itsensä jo yhdeksänneksi sarjassa. Alkukausi oli hankala, mutta viimeaikaiset tulokset ovat olleet hyviä. Tavoitteet ovat euro-kentillä.

– Olemme nousseet nyt hyviin asemiin kohti euro-paikkoja. Talven tavoitteena on nousta kuuden parhaan joukkoon ja sitä kautta taistelemaan Mestarien liiga -paikoista.

Bundesliigassa neljä parasta menevät suoraan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Pohjanpalon mukaan Leverkusenin pelaamisessa varsinkin puolustaminen on mennyt alkukaudesta eteenpäin.

– Puolustus on pitänyt vähän paremmin. Maaleja me olemme tehneet kolmanneksi eniten koko sarjassa, että se ei ole ollut ongelma. Nyt kun saamme pidettyä oman maalin useammin puhtaana, niin voittojakin alkaa rapisemaan, Pohjanpalo ennustaa.

Leverkusen kohtaa lauantaina sarjassa toisena majailevan RB Leipzigin. Katso täältä myös Pohjanpalon mietteet omasta peliajastaan ja mahdollisista siirtokuvioista tammikuun aikana.

Katso video (arikkelikuvan kohdalta) ja ota seurantaan myös Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.