Useita puhuttaneita mainoskampanjoita järjestänyt ja HJK:n medianäkyvyyttä ansiokkaasti lisännyt markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila hyvästelee vanhan työpaikkansa HJK:n. Mikkonen-Mannila siirtyy A-lehtien sisältöstudion johtajaksi. A-lehdet on myös HJK:n tärkeä yhteistyökumppani.

Mikkonen-Mannila aloitti työt HJK:ssa vuonna 2013, ja on saanut osakseen arvostusta yli seura- ja lajirajojen. HJK:n toimistolle lähtö aiheuttaakin epäilemättä isot saappaat paikattavaksi, mutta seurassa ollaan työtoverista silti ensisijaisesti ylpeitä.

– Upea asia ja olemme ylpeitä, että meidän työntekijät ovat kysyttyjä työmarkkinoilla. Meillä on seurassa hyvä tilanne ja tulevan kauden suunnitelmat pitkällä, joten pääsemme miettimään rauhassa myynnin ja markkinoinnin kokonaisuutta, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kommentoi uutista HJK:n kotisivuilla.

Tästä voi lukea SuomiFutis-sivuston vuonna 2013 tekemän Sari Mikkola-Mannisen haastattelun.

Sari Mikkonen-M

@mikkonen_m
Työpaikka vaihtuu, seura pysyy. Samaan aikaan haikea ja innostunut olo. Lähes 6 Klubi-vuoden jälkeen siirryn tammikuussa A-lehtiin johtamaan sisältöstudiota. Kiitos työkaverit, kumppanit, kannattajat, median edustajat. #HJK @hjkhelsinki @Alehdet @Klubipaaty @Veikkausliiga