Schalke kukisti keskiviikkona Bundesliigassa kotikentällään Augsburgin maalein 3-2, ja jatkaa sarjassa toisena heti Bayern Münchenin jälkeen. Augsburg nousi vielä tasoihin Schalken 0-2 -tappioasemasta, mutta Daniel Caligiurin 83. minuutin rankkarimaali toi kotijoukkueelle täydet kolme pistettä.

Schalke on pelannut Bundesliigassa jo kymmenen ottelua peräkkäin ilman tappiota. Pelillisiin onnistumisiin on kaikki syyt olla tyytyväinen, eikä näin hyvin pärjäävällä joukkueella ole missään tapauksessa ”peiliin katsomisen paikka.”

Vai onko sittenkin? Augsburg-ottelun aloitus nimittäin viivästyi, ja pelin jälkeen Schalke-luotsi Domenico Tedesco kertoi, miksi. Erotuomari Sven Jablonski joutui puhaltamaan pilliinsä peräti kolme kertaa, kunnes Schalken pelaajat tulivat pukukopista viheriön puolelle, eikä Tedesco viivästystä omalle kontolleen ottanut.

– Oma puheeni on aina melko lyhyt. Yksi jos toinenkin tarvitsee kuitenkin jonkin verran aikaa peilin edessä. Sanon aina pelaajilleni, että meidän pitää mennä täsmällisesti kentälle, mutta jotkut vain tarvitsevat sitä.

Tukka hyvin, kaikki hyvin.