Tanskan Superliigassa kulkee juuri nyt hyvin sekä Brøndby IF:llä että sen suomalaispelaajilla. Sanomalehti Tipsbladet valitsi sekä Teemu Pukin että Paulus Arajuuren kuukauden joukkueeseensa.

Näin lehti luonnehti Arajuuren ja Pukin marraskuisia peliesityksiä:

– Paulus Arajuuri näyttää mieheltä, joka voisi selvitä autiolla saarella kuukausia. Suomalainen on esimerkillinen taistelija, ja näyttää siltä, että hän on voittanut Brøndby IF:ssä taistelun Hjörtur Hermannssonia vastaan. Arajuuren marraskuun viimeinen silaus oli loistoesitys Telia Parkenilla FC Kööpenhaminaa vastaan.

– Yleisesti ottaen Teemu Pukki on ollut todella huono tällä kaudella ja hän pelasi kehnosti myös FC Kööpenhaminaa vastaan. Sitten alkoi näyttää siltä, että suomalaishyökkääjä olisi löytänyt taas itseluottamuksensa. Nordsjællandia vastaan hän teki hattutempun, ja hän onnistui maalinteossa myös Silkeborgia vastaan. ”Julemanden” on suomeksi joulupukki, joten tuntuu hyvin järkeenkäyvältä, että Brøndbyn hyökkääjä nousee lentoon juuri joulun lähestyessä.

Brøndbyn pelaajista kunnian saivat lisäksi oikea laitapuolustaja Johan Larsson sekä keskikenttäpelaajat Hany Mukhtar ja Christian Nørgaard.