© Kuva: Getty Images

Italialaiskannattajilta säälittävä ja pikkumainen hyökkäys tuomaria kohtaan – kaikkeen syynä yksi peli

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!

Lazion kannattajat ovat kääntyneet sankoin joukoin erotuomari Piero Giacomellia vastaan hänen vihellettyä roomalaisseuran ja Torinon välisessä ottelussa maanantaina.

Ottelu päättyi Torinon 3-1-vierasvoittoon, ja pelissä nähtiin parikin puhuttavaa tapausta. Giacomellilta jäi huomaamatta Torinon pelaajan käsivirhe ja hän antoi Lazion ykköshyökkääjä Ciro Immobilelle suoran punaisen kortin arvelluttavasta tilanteesta, jossa Immobile käyttäytyi hänen ja videotuomarin tulkinnan mukaan väivaltaisesti.

Lazion päävalmentaja Simone Inzaghi valitti ottelun jälkeen, että kyseessä on jo ”neljäs peli putkeen, kun heidät on petetty”. Moni muukin Lazion työntekijöistä ja pelaajista on ottelun jälkeen ollut turhautunut tuomaritoimintaan, ja osa on väittänyt, että joukkue yritetään tarkoituksellisella vilpillä pitää Serie A:n kärkinelikon ulkopuolella.

Hurjimpien huhujen mukaan Lazion seurapresidentti Claudio Lotito harkitsee jopa, että joukkue luovuttaisi nykyisen Serie A:n kauden menneiden viikkojen tapahtumien takia (lue lisää).

Lazion kannattajat keksivät Torino-ottelun jälkeen hyökätä internetissä matkailusivusto TripAdvisorissa kahvila Cafe Rossettin kimppuun. Miksi? Koska erotuomari Giacomelli pyöritti kahvilaa vielä hiljattain.

Roomalaisjoukkueen kannattajat kävivät antamassa kahvilalle yhden tähden arvosteluja ja antoivat paikalle surkeaa palautetta sen palvelusta.

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!