Muut veikkausliigaseurat rannalle ruikuttamaan – TPS solmi todella tärkeän jatkosopimuksen

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Leicester - West Ham! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Veikkausliigaan kaudeksi 2018 palannut TPS tiedotti tänään kotisivuillaan tehneensä jatkosopimuksen keskuspuolustaja Miro Tenhon kanssa. Sopimus kattaa ensi vuoden.

Kaarinasta kotoisin oleva Tenho pelasi TPS:n paidassa täyden kauden jo kaudella 2014 ennen Ykköseen putoamista. Tuolloin nuorukaisen tilille kirjattiin myös veikkausliigauran avausmaali.

Vuosina 2015-2017 Tenho pelasi TPS:n paidassa yhteensä 69 Ykkösen ottelua. 22-vuotias Tenho on pelannut myös 12 poikien maaottelua.

– Miro on ollut koko joukkueen tasaisimpia ja varmimpia pelaajia viime kaudet, sekä ehdottomia avainpelaajia liiganousun saavuttaneessa joukkueessamme. Hänellä olisi ollut ottajia myös muissa liigaseuroissa, joten olen erittäin tyytyväinen, että pystyimme pitämään hänet täällä, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen toteaa tyytyväisenä.

– Luotan tähän projektiin, ollaan tehty kolme vuotta nyt töitä sen nousun eteen. Mennään Veikkausliigaan takaisin pelaamaan hyvillä mielin, sen tavoitteen takia tässä on töitä tehtykin. Nyt pääsemme oikeasti näyttämään tasomme myös Veikkausliigassa. Huomasin myös, että koko TPS-yhteisö halusi pitää minut täällä, Tenho kertoi omista tunnelmistaan.

TPS:n viime kauden joukkueesta ainakin 14 miestä jatkaa pelaamista samassa peliasussa ensi kaudellakin.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa Leicester - West Ham! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!