Ruotsin A-maajoukkueen puolustaja Anton Tinnerholm on solminut sopimuksen Major League Soccerissa pelaavan New York City FC:n kanssa.

Tinnerholmin, 26, sopimus ruotsalaisseura Malmön kanssa päättyi viime kauden jälkeen. Hän ehti edustaa Malmöa neljän vuoden ajan voittaen joukkueen kanssa kolme Ruotsin pääsarjan Allsvenskanin mestaruutta, joista viimeisin tuli päättyneellä kaudella.

– Halusin liittyä heti, kun kuulin, että NYCFC oli kiinnostunut. Puhuin Patrick Vieiran (NYCFC:n päävalmentaja) kanssa ja hän sanoi minulle, että me pyrimme voittamaan mestaruuden, ja minä olen pelaaja, joka haluaa aina pelata huippujoukkueessa, kertoi Tinnerholm uuden seuransa tiedotteessa.

– Halusin uuden haasteen ja olen valmis uuteen seikkailuun.

Tinnerholm valittiin Allsvenskanin viime kauden parhaaksi puolustajaksi. Hän on esiintynyt Ruotsin A-maajoukkueessa seitsemän kertaa.