Italialaislähde: Carlo Ancelottista Arsène Wengerin seuraaja pitkällä sopimuksella?

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Arsène Wenger, elävä legenda. Ei kai sitä muuta voi sanoa miehestä, joka on valmentanut yhtäjaksoisesti yhtä Englannin suurimmista seuroista jo lähes 22 vuoden ajan ja otti tällä kaudella Sir Alex Fergusonilta haltuunsa Valioliigan valmentajien otteluennätyksen.

Vaikka 68-vuotias Wenger solmikin Arsenalin kanssa edellisen jatkosopimuksensa viime toukokuussa (vuoteen 2019 saakka), on ranskalaisen aika Gunnersissa vääjäämättä lähestymässä loppuaan. Italialaisen Corriere dello Sportin mukaan vaihdoksen aika voi tulla jo tulevana kesänä, ja sopimuksesta seuraajan kanssa on jo päästy alustavaan sopuun.

Italialaislehti väittää, että Arsenalin valittu on Carlo Ancelotti, yksi viime vuosien menestyneimmistä valmentajista. 58-vuotias Ancelotti on voittanut ainoana valmentajana kolme kertaa Mestarien liigan ja ollut finaalissa kaikkiaan neljästi. Italialaisluotsi on myös valmentanut absoluuttisia suurseuroja kaikissa viidessä suurimmassa liigassa.

Ancelotti nähtiin viimeksi Bayern Münchenin valmentajana Bundesliigassa, mutta siitä pestistä mies sai lähteä kesken kaiken viime syyskuun lopussa. Ancelotti on vakuuttanut, ettei halua palata valmennustöihin tämän kauden aikana, mutta Corriere dello Sportin mukaan sopimus alkaisikin ensi kesästä.

Mikäli lehden tiedot pitävät kutinsa, tulisi Ancelotti saamaan Arsenalilta peräti neljän vuoden sopimuksen. Miehen palkka pestin ajalta olisi muhkeat 40 miljoonaa euroa, 10 miljoonaa per kausi.

Ancelotti on Valioliigassa jo tuttu näky, sillä hän valmensi vuosina 2009-2011 Chelseaa ja johti Bluesin ensimmäisellä kaudellaan sarjan mestariksi. Wengerin edellinen valioliigamestaruus on puolestaan vuodelta 2004.

Lähde: Bild

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!