Manchester Unitedin manageri José Mourinho seisoi vahvasti tähtipelaajansa Paul Pogban tukena Everton-voiton jälkeen. Unitedin entinen pelaaja Paul Scholes on usein kritisoinut Pogban otteita, ja nyt Mourinho otti asiaan kantaa.

Scholes antoi kovaa kritiikkiä aiemmin Pogbasta.

– Pogba ei näytä olevan kunnossa. Harjoitteleekohan hän kunnolla. Hän ei näytä pelaajalta, joka voittaa sinulle pelejä ja sellaisista maksetaan 90 miljoonaa puntaa.

– Kenenkään Englannissa ei pitäisi olla lähelläkään häntä, mutta hänen vaaditaan pelaavaan roolissa, joka ei sovi hänelle, Scholes tylytti BT Sportille.

Mourinholla tuli ilmeisesti raja vastaan. Evertonia vastaan Pogba pelasi upean ottelun syöttäen Unitedin molemmat maalit.

– Mielestäni ainoa asia, mitä Paul Scholes tekee, on kritisointi. Mielestäni hän ei kommentoi, mielestäni hän kritisoi, joka on eri asia. Mutta jokaisen meistä ei tarvitse olla ilmiömäinen, kuten hän (Scholes) oli pelaajana. Hän oli ilmiömäinen pelaaja, mutta se ei tarkoita, että meidän kaikkien täytyy olla ilmiömäisiä, Mourinho sanoi lehdistötilaisuudessa.

Mourinhon mukaan Pogbaa on turha syyttää siitä, että hän tienaa hyvin.

– Paul yrittää parhaansa joka kerta. Joskus hän pelaa todella hyvin, joskus hyvin ja joskus hän ei pelaa niin hyvin. Ei ole Paulin vika, että hän tienaa paljon enemmän kuin Paul Scholes. Se ei ole Paulin vika. Sellaista jalkapallo vain on, Mourinho huomautti.

Mourinhon kommenteista päätellen Scholesin kommentit olivat päässeet managerin ihan alle. Sen verran kovaa tulitusta Mourinhon suusta tuli.

– Jos Paul (Scholes) joskus aikoo ryhtyä manageriksi, toivon, että hän voisi olla edes 25-prosenttisesti yhtä menestyksekäs kuin minä, koska 25 prosenttia 25 palkinnosta on noin kuusi. Joten jos hän olisi 25 prosenttia, hän olisi melko tyytyväinen.

Lopulta Mourinho ehkä ymmärsi, ettei seuralegendaa kannata välttämättä tylyttää enempää.

– Mutta minun mielestäni Paul Scholes oli ilmiömäinen pelaaja, yksi parhaista, joita olen koskaan nähnyt keskikentällä. Ja hän antoi niin paljon tälle seuralle, että voin vain kiittää häntä, koska tämän seuran maine rakentuu hänen kaltaisten ihmisten varaan, Mourinho kehui lopulta.

Lähde: Goal