Kaksi konkaria ilmoittivat olevansa Huuhkajien käytettävissä: ”Jos alkaa miehet loppumaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Peräti kolme luottopelaajaa ovat päättäneet lopettaa pelit Suomen A-maajoukkueessa. Niklas Moisander, Perparim Hetemaj ja viimeisimpänä perjantaina Kari Arkivuo ovat kertoneet lopettavansa maajoukkueuransa.

Kaikki kolme pelaajaa ovat olleet ehdottomasti Huuhkajien avainpelaajia. Nuoria pelaajia on noussut isompiin rooleihin, mutta nyt pari konkaria ilmoittivat Twitterissä olevansa päävalmentaja Markku Kanervan käytettävissä.

FC Interin hyökkääjä Timo Furuholm, 30, sekä viimeksi ruotsalaista Åtvidabergia edustanut Pekka Lagerblom, 35, kertoivat olevansa maajoukkueen käytettävissä.

– Jos alkaa miehet loppumaan, niin ihan vaan vinkkinä: olen käytettävissä, Furuholm kirjoitti Twitterissä.

Ihan täyttä varmuutta ei ole siitä, kuinka tosissaan Furuholma ja Lagerblom olivat. Lagerblom katsoi ainakin edukseen sen, ettei seurajoukkueen ottelut enää häiritse.

– Ihan vaan tiedoksi, että nyt kun Nikke, Perpa ja Kallu lopettivat maajoukkueessa, niin ajattelin vaan ilmoittaa Rive, että olen käytettävissä, kun ei omat seurakuviotkaan rasita tai estä maajoukkuematseja, että jos allround-pelimiestä etsitte! Lagerblom veisteli.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.