Katso kuvat: Suomalaisvahdin FA Cupin pelissä käsittämätön paitasekoilu – ”Se oli skandaali”

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Anssi Jaakkolan edustama Reading eteni FA Cupissa jatkoon tiistaina, kun kotikentällä kaatui Stevenage FC maalein 3-0. Jaakkolan nollapeli ja islantilaishyökkääjä Jón Daði Böðvarsson hattutemppu jäivät kuitenkin paitasekoilun varjoon.

Ensimmäisellä puoliajalla joukkueiden pelipaidat muistuttivat nimittäin hyvin paljon toisiaan. Reading pelasi ensimmäisen puoliajan kotiasussaan, valkoisissa paidoissa, joita koristivat siniset vaakaraidat. Stevenage pelasi valkoisissa paidoissa, joissa oli punaiset pystyraidat. Katso kuvat ylhäältä artikkelikuvan kohdalta olevasta galleriasta.

Toiselle puoliajalle Reading vaihtoi oranssit pelipaidat, jotta joukkueet eroaisivat paremmin kentällä. Stevenagen manageri Darren Sarll ihmetteli alunperinkin tuomarin päätöstä.

– Päätös (valko)sinisen vieraspeliasun käytöstä tuli tuomarijärjestöltä tai ottelun erotuomareilta.

– Minulla oli vaikeuksia erottaa, kenellä pallo oli hallussa, joten miten voimme odottaa hyviä päätöksiä, jos emme saa värejä oikein? Se oli jotakuinkin sunnuntaiaamuinen kokemus. Se oli skandaali, Sarll ihmetteli The Cometin mukaan.

 

Sarllin mukaan oli fiksu veto Readingilta ja manageri Jaap Stamilta vaihtaa pelipaidat tauolla. Ensimmäisellä puoliajalla Readingin huoltaja kävi hakemassa seuran harjoituskeskuksesta, kymmenen minuutin ajomatkan päästä, oranssit peliasut toiselle puoliskolle. Myös Stam ihmetteli tuomarien päätöstä hyväksyä pelaaminen samanlaisilla paidoilla.

– Ennen ottelua ajattelin, että se on aika outoa, että molemmat joukkueet pukevat identtiset värit. Tämä oli ainoa paita, mitä Stevenagella oli mukana, mutta mielestäni heidän olisi pitänyt pukea erilainen peliasua, koska me olimme kotijoukkue.

– Ottelujen välissä oli yli viikkoa ja kaikki tietävät, mitä värejä me puemme, joten se olisi pitänyt saada hoidettua, Stam sanoi.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!