Viime kauden Allsvenskanissa Örebrossa pelannut Petteri Forsell etsii tällä hetkellä seuraa. KuPS on todella halukas nappaamaan taikurin riveihinsä.

Savon Sanomat kertoi aiemmin, että KuPS olisi tehnyt tarjouksen Forsellille. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan sopimustarjous on Suomen mittapuulla varsin kilpailukykyinen. Ilta-Sanomien mukaan Forsellin perässä on ollut muitakin suomalaisseuroja.

Yksi hyvä syy Forsellille siirtyä KuPS:n riveihin olisi se, että hänen tyttöystävä Kaisa Kotka muutti hiljattain Kuopioon pelaamaan Pallokissoihin Naisten liigaa. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan Forsell tähyää kuitenkin yhä ulkomaille, mikäli sopiva tarjous avautuu. IS:lle Forsell kertoi, että sopimusneuvottelut ovat jo pitkällä, mutta seuraa tai maata Forsell ei vielä kertonut.

Forsell pelasi viimeksi Veikkausliigassa IFK Mariehamnissa kaudella 2015. Sen jälkeen hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi kaksi vahvaa kautta Puolan ykkösdivisioonassa Miedź Legnicassa. Forsell teki viime keväällä sopimuksen Puolan pääsarjassa pelaavan Cracovian kanssa, mutta seura lopulta purki kyseenalaisin keinoin miehen sopimuksen, lue lisää tästä. Viime kausi kului Ruotsissa, mutta peliaika jäi vähäiseksi.