IFK Norrköpingin luottopelaajiin jo kolmen kauden ajan kuulunut Daniel Sjölund kertoi Nya Ålandin haastattelussa olevansa kiinnostunut palaamaan Veikkausliigaan ja IFK Mariehamniin kaudeksi 2019.

Sjölundin sopimus Norrköpingin kanssa kattaa vielä ensi kauden, joten paluu olisi mahdollista vasta vuoden päästä. Sjölund lähti Ruotsiin IFK Mariehamnista vuonna 1999, josta tie vei lopulta jopa Valioliigaan.

Sjölund ei ehtinyt pelata Veikkausliigassa peliäkään, joten edessä olisi debyytti Veikkausliigassa, jos mies palaisi IFK:hon kaudeksi 2019.

– Unelmani on aina ollut se, että saisin lopettaa urani IFK Mariehamnissa, Sjölund sanoi Nya Ålandille.

Sjölund on pelannut pitkään Ruotsin Allsvenskanissa, mutta nyt paluu Ahvenanmaalle vaikuttaa entistä todennäköisemmältä. Sjölund kertoi, että kesällä on luvassa perheenlisäystä, kun Sjölundit odottavat kolmatta lastaan.

– Ei pidä koskaan mennä asioiden edelle, mutta vaikuttaa siltä koko ajan enemmän ja enemmän. Johanna (Sjölundin vaimo) on aina puhunut siitä, että jonain päivänä muutamme takaisin Ahvenanmaalle ja nyt tunnemme että se aika alkaa olla käsillä, mies kertoi.

Nykyisin keskikentällä viihtyvä Sjölund on edustanut myös Suomen A-maajoukkuetta 36 ottelun verran.