Päivän varma: Arsenal nappaa maukkaan vierasvoiton Swansean vieraana

Swansea-Arsenal
Tiistaina 30.1 klo 21.45
Valioliiga

Valioliigan viikkokierroksella sarjajumbo Swansea yrittää nousta pois viimeiseltä sijalta, kun taas Arsenal kamppailee tiukasti europaikoista. Kumpi vie ottelun nimiinsä?

Arsenalin reilulla vierasvoitolla sinulla on mahdollisuus lyödä rahoiksi Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Arsenal voittaa useammalla maalilla  – kerroin 2,25! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Swansea valahti kesken syyskauden Valioliigan viimeiselle sijalle ja on pysynyt siellä siitä asti. Viime kierroksilla joukkueessa on näkynyt piristymisen merkkejä, kun se on pelannut viisi edellistä ottelua tappioitta. Upein suoritus nähtiin reilu viikko sitten, kun joukkue yllätti niin ikään hyvässä vireessä olleen Liverpoolin 1-0. Sarjapaikan säilyttäminen on jälleen omissa käsissä, eroa ensimmäisen säilyjän paikkaan on enää vain kolme pistettä.

Arsenal on myöskin löytänyt peliinsä jonkinlaisen punaisen langan heikon alkukauden jälkeen. Kuudentena oleva joukkue joutuu jatkossa tulemaan toimeen ilman Alexix Sanchezia, joka myytiin Manchester Unitediin. Vieraskentällä viime kierroksilla takellellut Arsenal tarvitsee myös kipeästi pisteitä, jotta se pysyisi mukana taistelussa Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista.

Piristynyt Swansea on juuri nyt vaarallinen joukkue kenelle tahansa, etenkin kotikentällään.  Liverpool-voitto on vain omiaan nostattamaan itseluottamusta. Nyt vastaan asettuu kuitenkin Arsenal, joka normaalilla suorituksella pystyy vieraissakin ottamaan selvän voiton sarjajumbosta. Swansea on kotonaan pelannut saldolla 3-2-7 / 7-17 ja Arsenal vieraissa 3-4-5 / 14-18.

Kotijoukkue Swansealta sivussa ovat ainoastaan Angel Rangel sekä mahdollisesti Tammy Abraham ja Renato Sanches. Arsenalilta sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaispotilas Santi Cazorla sekä hyökkääjä Olivier Giroud.

Arvio

Tulevia kausia varten Arsenalin on uudistuttava monellakin eri tasolla, mutta kuluvan kevään aikana tavoitteita on vain yksi, varmistaa paikka ensi kaudellekin Eurooppaan. Tätä tavoitetta ajatellen Swansea-peliin lähdettäessä on vain yksi tavoite, mahdollisimman selkeä voitto, jotta kolme sarjapistettä eivät vaarannu missään vaiheessa. Arsenal löytää paikat tarvittaviin maaleihin ja vaikeuttaa kotijoukkueen sarjassa säilymisen tavoitetta ainakin hetkellisesti.