Pohjalainen: Tim Sparv otti tanssin treeniohjelmaansa: ”Salsan ja tangon avulla voin olla liikkuvampi kuin aiemmin”

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Midtjyllandissa ammattiaan harjoittava Tim Sparv on ollut viime vuosina yksi Huuhkajien ehdottomasti tärkeimmistä pelaajista ja suurimmista onnistujista. Sparvin luotettavuus ja peräänantamattomuus ovat tuoneet myös kapteeninnauhan miehen käsivarteen.

Ulottuvalla Sparvilla riittää raameja ja peliälyä johtavaan rooliin, mutta ketteryys ja sähäkkyys ei ole miehen suurimpia vahvuuksia. Kenties tälläkin saralla nähdään kuitenkin jatkossa merkittävä edistysaskel. Sparv nimittäin kertoo Pohjalaisen kolumnissaan lisänneensä tanssin harjoitusohjelmaansa.

– Idea tuli jokunen kuukausi sitten, kun olin Norjassa lyhyessä kuntoutuksessa, jotta pääsisin eroon pienestä vammasta. Olen helposti ylipuhuttavissa uusiin treenimuotoihin tai muuhun, joka voisi optimoida kroppaani. Norjalainen fysioterapeutti ehdotti tanssimista. Mielestäni se oli hyvä idea, Sparv kirjoittaa.

– Jos mietitään liikkuvuutta ja liikuntakykyä pohjoismaalaisen ja eteläeurooppalaisen välillä, eroja on.

– Kankea ja jäykkä kroppani voi olla syy siihen, miksi minulla on ollut monta pikkuvammaa viime vuosina. Mutta salsan, tangon ja muiden tanssimuotojen avulla minusta voisi tulla liikkuvampi kuin koskaan aikaisemmin. Jään odottamaan tuloksia.

Toivotaan, että tanssin pyörteet auttavat Sparvia kehittymään pelaajana entisestään ja säästävät miestä myös loukkaantumisilta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!