Real Madridille karmaiseva tappio! – Kotiyleisö buuasi äänekkäästi omilleen, kriisi on todellinen

© Kuva: Getty Images

Villarreal vastasi hurjasta tempusta, kun se kaatoi Santiago Bernabéulla suuren ja mahtavan Real Madridin niukasti maalein 1-0 La Ligassa. Real Madrid on pelannut nyt kolme viimeistä sarjaottelua ilman voittoa.

Viimeistely ontui pahasti lauantaina. Real Madrid sai luotua paljon tekopaikkoja, mutta viimeinen silaus puuttui. Real vei tilastot nimiinsä selvästi. Esimerkiksi maalintekoyritykset meni Realille peräti 28-10. Paljon Realin maalinteko-ongelmasta kertoo se, että esimerkiksi Cristiano Ronaldo laukoi Villarrealia vastaan peräti 11 kertaa ilman onnistumista. Ronaldo on onnistunut vain kolmesti maalinteossa viimeisissä 14 sarjaottelussa.

Los Blancos painoi loppuhetkillä kovasti päälle. Villarreal pääsi Realin painostusjakson jälkeen nopeaan vastahyökkäykseen, jonka päätteeksi Pablo Fornals nosti komeasti pallon maaliin jatkotilanteesta yli maalivahti Keylor Navasin. Maalin jälkeen Bernabéun vaativa kotiyleisö buuasi voimakkaasti omilleen aina päätösvihellykseen saakka.

Nyt voidaan puhua jo kriisistä Real Madridin kohdalla, sillä ongelmat ovat jatkuneet koko kauden. Päävalmentaja Zinédine Zidanelle sorvattiin hiljattain jatkosopimus, mutta loputtomasti ei Real Madridin seurajohto varmasti anna armoa edes paljon viime vuosina voittaneelle Zidanelle.

Sarjasijoitus on tällä hetkellä La Ligassa neljäs, joka on viimeinen sija, jolta pääsee vielä Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Pisteen päässä vaanii kuitenkin lauantaina voiton napannut Villarreal. Mestaruus on jo karannut saavuttamattomiin, sillä piste-ero kärjessä olevaan FC Barcelonaan on jo 16 pistettä.

Zidanen ja koko joukkueen todellinen mittari nähdään helmikuussa, kun Mestarien liigan neljännesvälierissä vastaan tulee kovakuntoinen PSG. Mikäli Real häviäisi ja putoaisi ulos Mestarien liigasta, olisi vaikea enää nähdä Zidanen jatkavan seuran päävalmentajana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.