Veikkausliigassa viime kaudella hopealle yltänyt Kuopion Palloseura kertoi Savon Sanomille, että kolme heidän entistä pelaajaansa ovat nostaneet seuraa vastaan kanteen.

KuPS:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kertoi Savon Sanomille, että Pohjois-Savon käräjäoikeudessa on käynnissä lomapalkkariita-asia. Heiskasen mukaan riita liittyy lomakorvauksiin. Kanteen nostivat KuPS:ssa aiemmin pelanneet Juha Hakola, Patrick Poutiainen sekä Mika Ääritalo.

Heistä yksikään ei pelannut viime kaudella KuPS:ssa. Hakola pelasi VPS:ssa, Poutiainen JJK:ssa ja Ääritalo TPS:ssa. Hakola edusti KuPS:a vuosina 2014-16, Poutiainen vuosina 2015-16 ja Ääritalo kauden 2016.

– Olemme lakimiehemme kanssa vastanneet kanteeseen, joka on meidän käsityksemme mukaan perusteeton. Kyse on lähinnä periaatteellisesta kysymyksestä ja tulemme aikanaan tiedottamaan asiasta, jos siihen on syytä, Heiskanen sanoi SS:lle.

Asiasta käydään tiistaina suullinen valmisteluistunto Pohjois-Savon käräjäoikeudessa. Lue SS:n alkuperäinen juttu aiheesta tästä linkistä.