Suurseuroja kiinnostava suomalaislupaus tyrmäsi siirtohuhut: ”Aion ehdottomasti pysyä täällä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien Abu Dhabin leirillä mukana oleva Glen Kamara, 22, on upeilla otteillaan herättänyt usean isomman seuran kiinnostuksen. Kamara siirtyi täksi kaudeksi Dundee FC:n riveihin, jossa keskikenttäpelaaja on pelannut todella vakuuttavasti.

Muun muassa skottijätti Rangers on ollut kiinnostunut Kamarasta. Lisäksi kiinnostusta on lehtitietojen mukaan ollut myös Englannin Mestaruussarjasta.

Lue Kamaran siirtohuhuista lisää tästä linkistä.

Kamara on kuitenkin varma, että ura jatkuu tammikuun siirtoikkunan jälkeen yhä Dundeessa. Mieheltä udeltiin onko siirto mahdollinen.

– En usko. Aion ehdottomasti pysy Dundeessa. Haluan pysyä täällä ja näyttää, mitä osaan, pelata hyvin joukkueelle ja toivottavasti nousemme sarjataulukossa, Kamara kertoi Huuhkaja tv:lle.

Kamara on pelannut tällä kaudella Dundeen keskikentällä pohjapelaajan roolissa. Hänen esityksiä on kehuttu kilpaa Skotlannissa ja vastuuta on tullut paljon. Kamara antoikin kiitokset manageri Neil McCannille.

– Henkilökohtaisesti on mennyt todella hyvin, saan peliaikaa ja manageri luottaa minuun ja antaa minun pelata. Manageri on antanut minulle mahdollisuuden näyttää, mitä osaan.

– Nautin tällä hetkellä jalkapallosta ja se että saan peliaikaa on todella nautinnollista, mies kertoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.