Vaasan Palloseura on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen brasilialaishyökkääjä Douglas Caen kanssa.

Douglas on 30-vuotias kärkimies, joka on pelannut urallaan pelkästään kotimaassaan. Hän on pelannut useissa seuroissa uransa aikana. Viimeisimpänä hän on edustanut Portuguesaa Rio de Janeirossa.

Toissa kaudella Douglas pelasi Brasilian toiseksi korkeimmalla tasolla, Serie B:ssä, Americanon riveissä. Kyseisellä kaudella hän voitti Rio cupin (osavaltion cup-kilpailu) maalikuninkuuden. Brasiliassa joukkueet pelaavat yleisesti sekä kansallisissa, että osavaltioidensa sarjoissa. Lisäksi pelataan niin kansallista kuin osavaltioiden omia cup-kilpailuja.

– Meiltä on lähtenyt viime kauden jälkeen hyökkääviä pelaajia. Olemme etsineet hyökkääjää, joka pystyy tukemaan hyökkäyksiämme pitämällä palloa ja osallistumalla rakenteluun, mutta myös juoksemaan syvyyteen ja tekemään maaleja boksin sisältä. Olemme päätyneet sopimukseen Douglasin kanssa. Yhteys häneen syntyi osittain (valmentaja)
Ricardon (Duarte) kautta. Talven aikana varmasti näemme miten hyvin olemme valinnassamme onnistuneet, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Duarte uskoo Douglasin tuovan joukkueeseen kokemusta.

– Douglas on kolmekymppinen, kokenut pelaaja. Seuralla on ollut tapana tuoda nuoria pelaajia kehittymään Vaasaan, mutta tarvitsemme myös kypsempiä pelaajia. Meillä on kontakteja Brasiliaan ja seurasimme Douglasta niiden myötä pitkään. Näimme esityksiä useista peleistä ja hän sopii hyvin pelitapaan, jota työstämme tälle kaudelle, Duarte kommentoi.

– Douglas on tehnyt paljon maaleja urallaan ja hän on hyvä viimeistelijä. Näkisin, että hänen vahvuuksiaan on laukominen molemmilla jaloilla, minkä lisäksi hän on päällä aika hyvä. Hän on hyvä voittamaan pienillä liikkeillä tilaa, niitä kriittisiä senttimetrejä, boksin sisällä ja ehtii niiden myötä usein palloon ennen puolustajaa, Duarte jatkaa.

Vaasan Palloseura

@VPS1924
TERVETULOA RAITAAN, DOUGLAS CAE!

Vaasan Palloseura on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen 30-vuotiaan brasilialaishyökkääjän kanssa.

Lue lisää: vepsu.fi/uutiset/30458/

Julkaisemme lisää sopimusuutisia myöhemmin tällä viikolla.

#seuraaraitaa