Agentti vahvistaa: Barcelona ja Real Madrid tiedustelivat Man City -tähden saatavuutta

© Kuva: Getty Images

Manchester City tiedotti tammikuun lopussa yhdestä koko valioliigakauden tärkeimmistä jatkosopimuksesta. Jatkopahviin pani nimensä belgialainen pelintekijä Kevin De Bruyne.

Uusi sopimus pitää 26-vuotiaan De Bruynen Etihad Stadiumilla vuoteen 2023 saakka. Epäilemättä De Bruynen sopimusehtoja paranneltiin uudessa kontrahdissa, mutta ottajia olisi ollut muuallakin. Ja aivan jalkapallomaailman terävimmällä huipulla.

– Kaikki tiesivät, että Kevin tekee Man Cityyn jatkosopimuksen. Siitä huolimatta suuret seurat, jotka olisivat kyenneet maksamaan hänen siirrostaan syntyvät kulut, tiedustelivat viimeisten kuukausien aikana, mikä on mahdollista ja mikä ei, De Bruynen agentti Patrick De Koster kertoi TV-kanava Eleven Sportsin haastattelussa.

De Kosterilta kysyttiin seuraavaksi, tarkoittaako hän ”suurilla seuroilla” Barcelonaa ja Real Madridia. Vastaus oli yksiselitteinen:

– Ne ovat ainoat, joilla olisi ollut varaa häneen. Kovin montaa muuta ei ole. No joo, myös Kiinan seurat numero 34 ja 37 pystyisivät hankkimaan hänet, mutta se ei mahdu Kevinin tulevaisuuden suunnitelmiin. Hän tietää kyllä, että voisi tienata siellä enemmän kuin Euroopassa, mutta mitä hän siellä tekisi tässä iässä?

De Bruyne voitti viime kaudella Valioliigan maalisyöttötilaston, ja on tälläkin kaudella saman tilaston kärjessä 14 syötöllään. Maaleja hän on tehnyt 27 liigaottelussa seitsemän. Menestykseen seurassa on De Kosterin mukaan selkeä syy.

– Kevin yksinkertaisesti viihtyy Manchester Cityssä.

Lähde: Transfermarkt


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.