Asiantuntijalta kova ripitys Juventuksen suuntaan: ”Heikko, todella heikko esitys”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Tiistai-illan Mestarien liigan kierroksella nähtiin parikin odottamatonta asiaa.

Tuskin kukaan olisi uskonut kotijoukkue Juventuksen menevän 2-0-johtoon Tottenhamia vastaan vain yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Molemmat rysät iskenyt Gonzalo Higuaín kuritti brittiseuraa ensimmäiseen otteeseen vain reilun minuutin pelin jälkeen, ja asetelma näytti jo alussa selvältä.

Tuon alun jälkeen harva osasi odottaa, että Tottenham toipuisi ja tulisi rinnalle neljännesvälierien avausosassa. Niin vain vierasjoukkue nosti leuan ylös, alkoi paiskia hommia ja sai raavittua elintärkeän tasapelin ja ennen kaikkea kaksi vierasmaalia Torinon illassa.

– Heikko, todella heikko esitys seuralta, jonka voittamisen dna ei kalpene kenellekään. Harvoin, jos koskaan, Juve menettää johtonsa – varsinkaan kahden maalin johtoa. Ja kuinka passiivisella futiksella vielä, ja kotikentällä. Nyt se suli ja Torinon derbyssä on pakko nähdä jälleen tulosta tahkoava ryhmä, Viasatin selostaja Tuomas Virkkunen ripittää SuomiFutis-sivustolle.

Juventus pelaa sunnuntaina Torinoa vastaan Serie A:n tulikuumassa paikallisottelussa. Vierasjoukkueena pelaava sarjakakkonen on tunnetusti suosikki pelin voittajaksi, mutta viime pelin pettymys saattaa vielä kummitella ”Vanhan rouvan” pelaajien mielissä.

– (Päävalmentaja Massimiliano) Allegrin pitää myös miettiä, miten pärjätä ja luoda peli kehityskelpoisemmaksi ilman (Paulo) Dybalaa ja (Blaise) Matuidia, jos he vaikka missaavat Wembleynkin pelin. Italiassa (poissaolot) eivät yleensä tee ongelmaa, koska vastustajat ovat jo valmiiksi puolilamaantuneita Juvea vastaan, toisin kuin Euroopassa, Virkkunen selittää.

Tuomas Virkkusen selostama Serie A:n paikallisottelu Torino-Juventus näkyy sunnuntaina 18.2. kello 13.25 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteessa viasport.fi.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS