Hradeckyn Frankfurt 3-0 -voitolla cupin välieriin, vaikka sai aikaiseksi vain yhden laukauksen

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt eteni Saksan Cupin välieriin selkeällä 3-0 -kotivoitolla Mainzista. Rhein-Main-Derby ratkesi Mainzin omiin pahoihin virheisiin. Illan erikoisuus olikin, että kolmesta maalista huolimatta Eintrachtille tilastoitiin vain yksi laukaus kohti maalia.

Ensimmäisestä saa ottaa vastuun Mainzin maalivahti René Adler, joka pelasi maalin edustalla liian uhkarohkeasti. Kaksi seuraavaa osumaa puolestaan menivät toppari Alexander Hackin piikkiin. 2-0 oli Hackin oma maali ja kolmannessa hän menetti pallon prässäämään tulleelle Omar Mascarellille.

Vielä pelin lopussa Mainzin Danny Latza sai suoran punaisen potkaistuaan rajusti Eintrachtin Marco Fábiania.

Eintrachtin suomalaisvahti Lukas Hradeckylle kirjattiin kaksi torjuntaa, mutta mitään supervaarallista Mainz ei saanut aikaiseksi. Nollapeli oli Hradeckylle kauden seitsemäs. Neljässä cupin ottelussa hän on päästänyt vain yhden maalin.

Cupin välieriin olivat jo aiemmin selviytyneet Bayer Leverkusen ja Bayern München. Viimeinen puolivälierä Schalke-Wolfsburg pelataan keskiviikkoiltana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.