Eintracht Frankfurt eteni Saksan Cupin välieriin selkeällä 3-0 -kotivoitolla Mainzista. Rhein-Main-Derby ratkesi Mainzin omiin pahoihin virheisiin. Illan erikoisuus olikin, että kolmesta maalista huolimatta Eintrachtille tilastoitiin vain yksi laukaus kohti maalia.

Ensimmäisestä saa ottaa vastuun Mainzin maalivahti René Adler, joka pelasi maalin edustalla liian uhkarohkeasti. Kaksi seuraavaa osumaa puolestaan menivät toppari Alexander Hackin piikkiin. 2-0 oli Hackin oma maali ja kolmannessa hän menetti pallon prässäämään tulleelle Omar Mascarellille.

OptaFranz

@OptaFranz
6 - Mainz 05 has conceded 6 own goals against Eintracht Frankfurt in professional football - 3 more than against any other team. Unlucky. #SGEM05 @DFBPokal_EN

Vielä pelin lopussa Mainzin Danny Latza sai suoran punaisen potkaistuaan rajusti Eintrachtin Marco Fábiania.

Eintrachtin suomalaisvahti Lukas Hradeckylle kirjattiin kaksi torjuntaa, mutta mitään supervaarallista Mainz ei saanut aikaiseksi. Nollapeli oli Hradeckylle kauden seitsemäs. Neljässä cupin ottelussa hän on päästänyt vain yhden maalin.

Cupin välieriin olivat jo aiemmin selviytyneet Bayer Leverkusen ja Bayern München. Viimeinen puolivälierä Schalke-Wolfsburg pelataan keskiviikkoiltana.