Lähde: Robbery vol. 2? Bayern München ryöstämässä himoitun talentin valioliigajättien nenän edestä?

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Arjen Robben ja Franck Ribéry. Kaksi maailmanluokan taituria ja Bayern Münchenin pitkäaikaista tukipilaria. Toisiaan täydentävä laitatandemi, jolle on keksitty leikkisä lisänimi ”Robbery”, eli suomeksi ryöstö.

Molempien parasta ennen -päiväys on kuitenkin kiistattomasti jo takanapäin, ja sopimuksetkin päättyvät tähän kauteen. Siksi Münchenissä pohditaan miehille seuraajia. Sport Bildin tuoreiden tietojen mukaan sellainen on löytymässä naapurimaa Ranskasta. Ja kuten kuvaan sopii, kyseinen huipputalentti aiotaan ”ryöstää” Valioliigan suurseurojen nenän edestä.

20-vuotias brassilaituri Malcom on noussut viime aikoina yhdeksi siirtomarkkinoiden kuumista nimistä. Malcomia on viety milloin Manchester Unitediin ja milloin Arsenaliin, ja kaikkein pisimmällä neuvotteluissa on uskottu olevan Tottenhamin. Nyt Sport Bild kuitenkin kertoo, että brassi onkin päätymässä Englannin sijasta Kaakkois-Saksaan.

Julkaisun mukaan Bayern Münchenin edustajat tapasivat jo joitain viikkoja sitten Malcomin asianhoitajia. Keskustelut etenivät hyvässä yhteisymmärryksessä ja tiettävästi Malcomin agentti ja Bayern pääsivät jo alustavaan sopuun viisivuotisesta sopimuksesta.

Pelaajan katse on siis kääntymässä kohti Saksaa. Ongelma kuitenkin on, että Malcomin seuran Bordeaux’n kanssa Bayern ei ole vielä neuvotellut. Malcomilla on Bordeaux’n kanssa viime syyskuussa solmittu sopimus vuoteen 2021 saakka. Sen hän allekirjoitti omien sanojensa mukaan ”saadakseen aikaa seuraavan seuransa valinnalle”.

Sport Bild kertoo, että Bordeaux haluaa himoitusta pelaajastaan vähintään 60 miljoonan euron siirtokorvauksen. Sellainen summa olisi Bundesliigan uusi siirtoennätys.

Tottenham yritti tiettävästi hankkia Malcomin jo tammikuun siirtoikkunassa, mutta neuvottelut kariutuivat siirtokorvausvaatimukseen. Brassinuorukainen itse on jo julistanut kotimaassaan, että hän aikoo jättää Bordeaux’n tulevana kesänä.

– Minulle luvattiin, että neuvottelemme kesäkuussa, Malcom sanoi viikko sitten UOL Esportelle.

Malcom on tehnyt kuluvalla kaudella Ligue 1:ssä kahdeksan maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS