Lukas Hradecky kommentoi Dortmund-huhuja: ”Olen täysin keskittynyt Eintrachtiin”

© Kuva: Getty Images

Lukas Hradeckyn tulevaisuus puhuttaa Suomessa ja Saksassa. Huuhkajien ykkösvahdin sopimus Eintracht Frankfurtin kanssa umpeutuu tulevana kesänä, ja pelaaja pääsee siirtymään uuteen seuraan ilman siirtokorvausta.

Kicker polkaisi viikonvaihteessa huhumyllyyn vauhtia kertomalla, että Bundesliigan suurseuroihin lukeutuva Borussia Dortmund on suomalaisesta kiinnostunut (uutinen). Dortmundiin siirtyessään Hradecky kamppailisi luultavasti peliajasta sveitsiläisen Roman Bürkin kanssa.

Nyt Bild on saanut Hradeckylta ensimmäisiä kommentteja Dortmund-huhuihin liittyen. Veräjänvartija on sanavalinnoissaan totutun diplomaattinen.

– Kaikki on vielä auki. Luonnollisesti myös Eintracht on mukana kisassa. En ole allekirjoittanut mitään eikä minulla ole esisopimusta. Olen täysin keskittynyt Eintrachtiin, sillä meillä on vielä tavoitteita loppukaudeksi, Hradecky suostuu sanomaan.

Hradecky on aiemmin kertonut halustaan päästä pelaamaan ensi kaudella europelejä. Siihen näyttää olevan mahdollisuuksia tosin nykyisessä seurassakin, sillä Eintracht Frankfurt on tällä hetkellä Bundesliigassa neljäntenä. Se sija oikeuttaa Mestarien liiga -uudistuksen (lue lisää) jälkeen suoraan lohkovaihepaikkaan. Borussia Dortmund on sarjassa toisena kaksi pistettä Eintrachtia enemmän keränneenä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.