Nähdäänkö Saksan cupissa kaksi suomalaista kentällä vastakkain? – ”Toivottavaa olisi”

© Kuva: Juha Tamminen
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Saksan cupin puolivälierävaiheessa iskevät tiistai-iltana yhteen suomalaisjoukkueet Bayer Leverkusen ja Werder Bremen.

Saksan cupin puolivälieräkohtaamiseen lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Leverkusen on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien viisi peliä tappiotta ja Werder Bremen on hävinnyt vain yhden pelin seitsemästä edellisestään.

– Bayer lähtee tämäniltaiseen cupin matsiin ehkäpä lievänä ennakkosuosikkina, huomioon ottaen sarjatilanteen ja viimeviikkoiset esitykset niin Heiko Herrlichin miehistöllä pitäisi olla itseluottamuksen puolesta pieni etulyöntiasema, pitkän uran Saksan pelikentillä aktiivivuosinaan tehnyt Pekka Lagerblom sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Lagerblom edusti Werder Bremeniä vuosina 2004-2006 ja tarkastelee ilolla vanhan seuransa viime aikaisia vahvoja otteita.

– Werder Bremen on viimeviikkoisten esitysten ja erityisesti viime viikonlopun arvokkaan Schalke-vierasvoiton myötä nostanut sekä sarjasijoitustaan että itseluottamustaan valmentaja Florian Kohfeldtin alaisuudessa ja uskon sen näkyvän myös tämän illan ottelussa.

– Werder Bremen on Bayern Münchenin jälkeen Saksan menestyksekkäin joukkue cup-kilpailussa, joten ”tulos tai ulos” -mentaliteetti sopii pohjoissaksalaiseen viilipyttymäiseen luonteeseen, Lagerblom toteaa.

Tiistaisessa puolivälieräkohtaamisessa BayArenalla tuskin nähdään vallatonta hyökkäyspelaamista.

– Molemmat joukkueet ovat esittäneet puolustuspelaamisen osalta vakuuttavaa toimintaa; Leverkusen on päästänyt viimeisissä 10 ottelussa noin maalin per ottelu ja Bremenkin vain 1,4 maalia per ottelu, joten uskon molempien lähtevän otteluun puolustuksen kautta ja kärsivällisesti hallitsemaan peliä pallollisena joukkueena.

Niklas Moisander on ottanut tällä kaudella ison roolin Werderin puolustuksessa ja pelaa jatkuvasti täysiä 90-minuuttisia varmoin ottein.

– Suomalaispelaajien osalta Moisander nähdään tuttuun tapaan Bremenin avauksessa ja uskonkin hänen jälleen hoitavan roolinsa Bremenin puolustuksessa vakuuttavalla tavalla.

Leverkusenissa Joel Pohjanpalolla on ollut peliaika tiukassa. Lauantaina ”Jolle” pääsi kuitenkin irti Bundesliigassa ottelussa Freiburgia vastaan, joten on mahdollista, että vastuuta olisi tulossa nyt cupin matsissakin.

– Pohjanpalon osalta nähtäväksi jää valitseeko valmentaja Herrlich ”Jollen” kokoonpanoon, vaikka viime ottelussa hänet päästettiinkin ottelun lopussa kentälle. Toivottavaa toki olisi, että molemmat suomalaiset olisivat kokoonpanossa ja saisimme nähdä molemmat jopa kentällä, Lagerblom toivoo.

Ottelu alkaa kello 21.45 ja se on nähtävissä suorana osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!