Päivän varma: Mestarien liigasta iso tuotto tarjolla

Sevilla-Manchester United
Keskiviikkona 21.2 klo 21.45
Mestarien Liiga

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat huippujännittävillä pudotuspeleillä, kun yhteen ottavat Sevilla ja Manchester United.

Manchester United ei ole ollut parhaassa iskussa, ja haluaa varmasti siirtää otteluparin ratkaisun kotikentälleen. Tasapelille löydät parhaan kertoimen Coolbetin tarjonnasta.

Sevilla-Manchester United X – kerroin 3,34! Nappaa ensitalletus samalla tuplana:

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Sevilla pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista. Se on voittanut kolme ottelua putkeen ja taistelee kynsin ja hampain paikastaan La Ligan viidennestä sijasta. Sevilla on kotonaan pelannut tällä kaudella erittäin vakuuttavasti, sillä ryhmä on kokenut ainoastaan yhden kotitappion La Ligassa.

Manchester United on ollut epätasaisen vuodenvaihteen jälkeen. Edelleen Valioliigassa toisena oleva United on kärsinyt yllättäviä tappioita nimenomaan vieraissa ja ollut tehoton. Viimeisestä viidestä ottelustaan United onkin hävinnyt juuri kaksi vieraissa. Keskittyminen on varmasti ollut käynnissä tähän ottelupariin jo jonkin aikaa, sen verran tärkeää mahdollinen euromenestys on joukkueelle.

Sevillan kokoonpanosta poissa ovat Sebastien Corchia, Lionel Carole sekä Ever Banega.

Vierasjoukkue Unitedilta poissa ovat Daley Blind, Zlatan Ibrahimovic, Marouane Fellaini sekä mahdollisesti nuori hyökkääjä Marcus Rasford.

Arvio

Otteluun lähdettäessä molempien joukkueiden pelisuunnitelma on selvä. Sevilla yrittää lyödä taululle maalin tai pari. United puolustaa vimmatusti vähintään tasapelin, jolloin se siirtäisi otteluparin ratkaisun omalle kotikentälleen. Jose Mourinho jos kuka osaa puolustuspelin niksit, joten 0-0-lopputulos ei olisi suuren luokan yllätys, vaikka Sevilla varmasti kotikentällään antaa painetta alusta loppuun saakka. Pudotuspelien luonteen vuoksi ensimmäisessä osa-ottelussa tasapeli on hyvinkin mahdollinen, tässä otteluparissa jopa todennäköinen.