Pikkuhuuhkajien maalivahti näytillä valioliiganousua tavoittelevassa organisaatiossa

© Kuva: Getty Images

Helmikuussa 20 vuotta täyttänyt suomalaisvahti Hugo Keto on kuulunut Arsenalin organisaatioon kesästä 2014 lähtien. Otteluita on kuitenkin tullut toistaiseksi vain  junioreissa ja muutama reservijoukkueessa sekä viime kaudella UEFA Youth Leaguessa, eikä edustusjoukkueeseen nousu ole ollut lähelläkään.

Keto on käynyt läpi kaikki Suomen ikäkausimaajoukkueet ja on saamassa jalansijaa jo Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessakin. Tammikuussa hän pääsi haistelemaan myös A-maajoukkueen ilmapiiriä harjoitusleirillä Abu Dhabissa.

Nyt lupaava veräjänvartija halajaa enemmän pelikokemusta aikuisten otteluista, ja vireillä on siirto Cardiffin organisaatioon. Cardiffin edustusjoukkue on tällä hetkellä Mestaruussarjassa kakkosena ja tavoittelee nousua Valioliigaan.

Keto sai sonnustautua Cardiffin pelitamineisiin jo viime torstaina, kun hän torjui Premier League Cupin ottelussa Cardiffin U23-joukkueen riveissä Blackburnin vastaavaa reservijoukkuetta vastaan. Blackburn voitti ottelun 3-0, mutta suomalainen sai otteluraporteissa runsaasti kiitosta otteistaan.

Suomalaismaalivahdeista Cardiffissa on aiemmin pelannut myös Peter Enckelman.

Lähteet: Blackburn Roversin kotisivut ja Dai Sport


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliEl País: Jättimäinen vaihtokauppa Barcan ja PSG:n välillä tekeillä? – Syynä Neymarin kateus ja pelikaverin kiusaaminen
Seuraava artikkeliPäivän varma: La Ligassa huippukerroin tarjolla vierasvoitolle!