PL: Ex-huuhkajavahti uskoo Jesse Jorosen suursiirron tuovan arvokasta hyötyä Suomen maajoukkueelle – ”Jos nyt Lukelle sattuisi jotain”

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Suomen maajoukkueen maalivahtivalmentaja Antti Niemi uskoo Jesse Jorosen mahdollisuuksiin FC Kööpenhaminassa. 24-vuotiaan huuhkajavahdin siirto AC Horsensista Tanskan suurseuraan varmistui jo tämän kauden puolivälissä (lue lisää tästä).

Joronen nähdään vielä loppukauden ajan Horsensissa, jonka jälkeen on edessä siirtyminen suurempiin ympyröihin.

Jos Kööpenhaminassa tulee onnistumisia Niemi uskoo porttien olevan auki vieläkin korkeammalle.

– Uskon kyllä, että Köpiskin on sellainen seura, joka haluaa myydä pelaajia eteenpäin. Tämä palvelee varmasti molempia. Toivottavasti siellä muutama kausi ja sitten vielä eteenpäin, Niemi sanoi Päivän Lehdelle.

Joronen jää vielä Suomen maaajoukkueessa erinomaisesti Bundesliigassa pelanneen Lukas Hradeckyn taakse. Niemi uskoo kuitenkin Jorosen tarjoavan ”Lukelle” toivottua kilpailua.

– Jos nyt Lukelle sattuisi jotain, täytyy koputtaa puuta ettei tule mitään, niin kyllä meillä valmentajilla olisi varmasti paljon levollisempaa olla, kun meillä on hyvissä seuroissa pelaavia maalivahteja. Luke on sen paikkansa ansainnut, mutta ei mitään ole kiveen hakattu. Hyvä, jos se kilpailu tulee olemaan tiukempaa kuin ehkä aikaisemmin, Niemi summaa.

Lähde: Päivän Lehti

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliTottenham-valmentaja rohkaisi ennenaikaisesti uransa päättänyttä entistä suojattiaan – ”Älä huolehdi Ryan”
Seuraava artikkeliAsiantuntija varoittaa José Mourinhoa leikkimästä tulella – ”En näe syytä suututtaa yhtä joukkueen tähdistä”