PSG-luotsilta rohkaiseva kommentti Neymarin loukkaantumista koskien

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

PSG:n ja Brasilian kannattajat kokivat sunnuntain Marseille-ottelussa pahan järkytyksen, kun supertähti Neymar loukkasi nilkkaansa ja joutui tulemaan kentän laidalle paareilla maaten (uutinen). Pessimistisimmät pelkäävät jo MM-kisojen puolesta, ja ainakin ensi viikon Real Madrid -pelin uskotaan olevan uhattuna.

PSG:n valmentaja Unai Emery kuuluu kuitenkin ensimmäisten kommenttiensa perusteella optimistien leiriin.

– Nilkka on nyrjähtänyt, mutta teemme lisää tutkimuksia. Neymar on varovainen, mutta meidän täytyy pysyä optimistisina. Jos joudun sanomaan nyt, pystyykö hän pelaamaan Real Madridia vastaan, sanoisin, että pystyy, Emery kommentoi pelin jälkeen Marcan mukaan.

Sport vahvisti omassa jutussaan, että magneettikuvauksessa oli selvinnyt, ettei Neymarin oikeassa nilkassa ole murtumaa. Mahdollisia jännevammoja tutkitaan kuitenkin vielä. Tarkempi arvio loukkaantumisen laadusta ja sairausloman pituudesta saataneen tiistai-iltapäivän aikana.

Ottelu PSG-Real Madrid pelataan Pariisissa 6. maaliskuuta. Real Madrid voitti otteluparin avausosan 3-1.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!