Real Madrid suli jälleen kerran – Cristiano Ronaldo kiukutteli kameramiehelle

© Kuva: Getty Images

Real Madrid menetti jälleen tärkeitä pisteitä, kun Levante nousi kotikentällään 2-2-tasapeliin lauantai-illan La Ligan ottelussa.

Levanten sankariksi nousi tammikuun siirtoikkunan aikana Valenciaan tuotu lainahyökkääjä Giampaolo Pazzini, joka teki tasoituksen 89. minuutilla.

Vaihdosta sisään tullut Isco oli pitkään voittomaalissa kiinni. Karim Benzema syötti ja Isco viimeisteli boksin sisällä pallon maaliin.

Levante ansaitsi ehdottomasti pisteen Real Madridia vastaan.

Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo otettiin vaihtoon 82. minuutilla. Kameramies kuvasi Ronaldo vaihtopenkillä, mutta Portugalin maajoukkuekapteeni ei halunnut, että häntä kuvataan ja ohjeisti kameramiestä olla kuvaamatta.

Realin avausmaalin teki 11. minuutilla Sergio Ramos. Levante tasoitti hieman ennen taukovihellystä Emmanuel Boatengin osumalla.

Tasapeli oli Real Madridille jo kuude tällä kaudella. Sarjasijoitus on neljäs ja piste-ero edellä olevaan Valenciaan on yksi piste. Levantelle tasapelipiste oli erittäin tärkeä sarjapaikan kannalta. Levante on tällä hetkellä sijalla 17, viimeisellä sarjassa säilyjän paikalla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.