Valioliigalegenda: Paul Pogba voi jättää Manchester Unitedin jo seuraavassa siirtoikkunassa – ”Hän katuu”

© Kuva: Getty Images

Valioliigalegenda Paul Ince uskoo Paul Pogban katuvan paluutaan Manchester Unitediin. Ranskan maajoukkumies palasi Old Traffordille kesällä 2016 Juventuksesta, jonne keskikenttäpelaaja päästettiin neljä vuotta aiemmin ilmaiseksi.

Incen mukaan Pogban uusi lähtö voi tapahtua jo seuraavassa siirtoikkunassa. Ranskalainen uskoo joutuvansa pelaamaan José Mourinhon alaisuudessa ulkona omalta pelipaikaltaan.

– Jos se mitä Pogbasta sanotaan, että hän katuu Unitediin liittymistä on totta, olen pettynyt mutta en yllättynyt. Ymmärrän miksi Pogba on ärsyyntynyt pelipaikastaan, jossa Mourinho tällä hetkellä häntä peluuttaa. Hän tykkää juosta vapaasti ja hyökätä. Häntä ei hankittu puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi, joten miksi häntä peluutetaan siinä, Ince sanoi Goalin mukaan Paddy Powerille.

– Merkit Pogbasta viittaavat siihen, ettei hän ole onnellinen. Jos hän ei tunnu sopivansa, näen hänen lähtevän kesällä. Hän on pelaaja, joka ansaitsee pelata omalla paikallaan. Hänen täytyy saada ilmaista itseään.

Pogba on pelannut tällä kaudella 17 valioliigapelissä. Ranskalainen on tehnyt kolme maalia ja syöttänyt yhdeksän osumaa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille