Yllättäen Eurooppa-liigasta tippuneen suurseuran esitys saa kritiikkiä – ”Täysin surkea ja hengetön”

© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigassa nähtiin viime viikolla todellinen yllätys, kun saksalainen RB Leipzig tiputti Italian jättiseura Napolin. Joukkueiden yhteismaalit olivat 3-3, mutta Leipzig paineli jatkoon kolmen vierasmaalinsa turvin.

Tippumisen myötä Serie A:ta yhden pisteen erolla Juventukseen johtava Napoli saa keskittyä vain ja ainoastaan mestaruusjahtiin kotimaassaan. Maanantaina napolilaiset vierailevat sarjapaikastaan alemmassa keskikastissa taistelevan Cagliarin luona, eikä ennakkosuosikista ole epäselvyyttä. Napoli ei ole hävinnyt Cagliarille kymmenessä viime pelissä.

– Aiemmin tällä kaudella Napoli voitti Cagliarin lokakuun ensimmäinen päivä. Peli oli Napolissa 47 minuutin jälkeen jo 3-0 ja ohi. Napolin on yksinkertaisesti pakko nämä voittaa, koska he pelaavat ainoastaan mestaruudesta kun sähläsivät Eurooppa-liigassa. Kotipeli RB Leipzigia vastaan oli täysin surkea ja hengetön esitys, Viasatin selostaja Mikko Innanen sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Kyseinen kotipeli päättyi musertavaan 1-3-tappioon, eikä 2-0-voitto vieraissa enää pelastanut Napolia jatkoon.

Napoli on hävinnyt tällä kaudella vain yhden sarjapelin, senkin niukasti 0-1 Juventukselle. Vieraissa joukkue ei ole taipunut kertaakaan. 15 vieraspelistä Napoli on voittanut peräti kymmenen.

Mikko Innasen selostama Cagliari-Napoli näkyy maanantaina 26.2. kello 21.40 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteessa viasport.fi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.