Zidane kehui mahdollista seuraajaansa: ”Hän on kykenevä siihen”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane uskoo, että joukkueen legendapelaajalla Gutilla on tarvittavat valmiudet johtaa seuran ykkösmiehistöä tulevaisuudessa.

Nykyään Real Madridin juniorivalmentajana toimiva Guti myönsi hiljattain, että hän ottaisi työn ”välittömästi vastaan” (lue lisää).

Zidanen tulevaisuus madridilaisten käskyttäjänä on useiden espanjalaismedioiden mukaan uhattuna, sillä Espanjan La Ligan mestaruus on jo käytännössä karannut hänen käsistään.

Ranskalaisvalmentajan jatko seurassa saattaa ratketa Mestarien liigan pudotuspelivaiheen ensimmäisellä kierroksella Paris Saint-Germainia vastaan. Joukkueet ottavat yhteen keskiviikkona Santiago Bernabéulla Madridissa ja maaliskuun 6. päivänä Parc des Princes’lla Pariisissa.

Zidane uskoo, että Real Madrid on hyvissä käsissä, jos Guti nousee tulevaisuudessa joukkueen päävalmentajaksi.

– Kyllä, näen hänet kykenevänä siihen. Hän valmistautuu valmentajan uraa varten, ja se voisi olla Real Madridissa, sanoi Zidane FourFourTwon mukaan.

– Hän on hyvässä kunnossa, hän on tästä seurasta, hän on aina ollut täällä ja yhtenä päivänä se on vielä hänen unelmansa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!