Gianluigi Donnarummaa viedään taas – maalivahti itse toppuuttelee huhuja: ”Olen rauhallinen”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin maalivahti Gianluigi Donnarumman huhutaan jälleen olevan jättämässä seuransa.

Viime kesänä 19-vuotias superlupaus oli siirtohuhujen keskellä, mutta mediarumban päätteeksi hän päätti jäädä Milanoon. Tuolloin Milanin kannattajat syyttivät Donnarummaa ahneeksi ja heittivät tämän maalille väärennettyjä seteleitä ottelun aikana.

Nyt siirtohuhut ovat uudelleen nousseet pintaan sen jälkeen, kun Donnarumman isän kerrottiin riitautuneen AC Milanin kanssa. Vastaavasti Donnarumman agentti Mino Raiola on huonoissa väleissä Serie A:ssa kuudennella sijalla olevan seuran kanssa.

Donnarumman siirtoa odotetaan myös sen vuoksi, että Napolin maalivahti Pepe Reina on väitetysti läpikäynyt yleensä sopimusta edeltävän lääkärintarkastuksen Milanissa.

Donnarumma on kuitenkin toppuutellut mediaa ja kertonut olevansa tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseensa.

– Tällä hetkellä olen rauhallinen ja tyytyväinen seurassa. Meillä on ehdottomasti kasassa hyvä porukka, Donnarumma kertoi.

Huiman kehityspotentiaalin omaavan Donnarumman arvellaan hamuavan Milania korkeammalle. Milanin haaveet Serie A:n mestaruudesta ovat karanneet jo kauan sitten. Vastaavasti jatko Eurooppa-liigassa näyttää heikolta, sillä Milan hävisi ensimmäisen osaottelun Arsenalia vastaan kotonaan lukemin 2-0.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.