Never give up, älä koskaan luovuta! Kenties jotain tämänkaltaista on liikkunut hollantilaisen Den Haagin reservijoukkueen pelaajien mielissä maanantaisessa ottelussa Heerenveeniä vastaan.

Reservijoukkueiden sarjaa johtava Heerenveen johti peliä Den Haagin vieraana 4-0, kun ottelusta oli pelattu 80 minuuttia. Tuskin kovi moni jaksoi tässä vaiheessa uskoa, että ottelu voisi päättyä mitenkään muuten kuin Heerenveenin voittoon. Den Haagin pelaajista riittävän monella uskoa kuitenkin riitti.

Takaa-ajon käynnisti 81. peliminuutilla Sergi Roeleveld. Kolme minuuttia myöhemmin oli vuorossa Kursat Cil ja 87. minuutilla Thijmen van Goppel toi isännät jo maalin päähän. Hämmästyttävästä noususta teki täydellisen Shaquille Pinas, joka teki lisäajan kolmannella minuutilla loppunumeroiksi 4-4.