Lähde: Bayern München -puolustaja saattaa siirtyä Real Madridiin tai Barcelonaan jo ensi kesänä

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Noin kuukausi takaperin FC Barcelonan uutisoitiin olevan kiinnostunut Bayern Münchenin David Alabasta. Nyt Calcio Mercato kertoo myös Barcelonan arkkivihollisen, Real Madridin osoittavan kiinnostusta itävaltalaisen Alaban palveluksia kohtaan.

25-vuotias vasemman laidan puolustaja on hioutunut Bayernissa yhdeksi maailman parhaista kyseisellä pelipaikalla. Tällä kaudella Alaba on jatkanut vahvoja otteitaan puolustuksessa, jonka lisäksi hän on onnistunut maalinteossa kerran ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Taannoisessa Kurier-lehdelle antamassaan haastattelussa Alaba kertoi olevansa tyytyväinen Bayerniin, mutta lähtö toiseen seuraan saattaa tapahtua hyvinkin nopeasti.

– Tiedän, että jonain päivänä minun täytyy tehdä uusia päätöksiä. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen täällä. Mutta voin kuvittella meneväni myös toisia polkuja pitkin lähitulevaisuudessa, Alaba pohti Kurierille.

Alaban sopimus Bundesligaa johtavan Bayernin kanssa päättyy vuonna 2021. Lähde kuitenkin pitää mahdollisena, että edes suuri hintalappu ei pidättele espanjalaisseuroja hankkimasta Alabaa riveihinsä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!