© Kuva: Getty Images

Neymarin isä kommentoi vellovia siirtohuhuja: ”Hänellä on tulevaisuus PSG:ssä”

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

Brasilialaishyökkääjä Neymarilla on tulevaisuus Paris Saint-Germainissa, vakuuttaa hänen isänsä Neymar Sr.

Viime kesänä PSG:hen siirtynyt Neymar, 26, on pyörinyt lähes tauotta siirtohuhuissa, jotka ovat viemässä häntä takaisin Espanjaan joko entisen seuransa Barcelonan tai Real Madridin riveihin.

Espanjalaislehdistössä väitettiin, että Neymar olisi käskenyt isäänsä järjestämään hänelle siirron muualle, mutta nyt Neymar Sr päätti vastata väitteisiin.

– Neymarilla on jo tulevaisuus PSG:ssä. Hänen nykyhetkensä on Pariisissa, sanoi Neymar Sr FourFourTwon mukaan.

Neymar mursi jalkapöytänsä helmikuun lopussa Ligue 1:n ottelussa Marseillea vastaan, ja hän kuntouttaa jalkaansa tällä hetkellä Brasiliassa. Ensimmäisten arvioiden mukaan brassitähti on sivussa noin kolme kuukautta.

PSG:n seurapresidentti Nasser Al-Khelaifi matkusti Brasiliaan tarkistaakseen, miten joukkueen ykköstähden kuntoutus etenee. Al-Khelaifilla on toiveissa, että Neymar kykenisi pelaamaan PSG:n riveissä vielä tällä kaudella.

– Hän on iloinen, erittäin motivoitunut ja innostunut palaamaan niin nopeasti kuin mahdollista. Hän tekee parhaansa tullakseen pian takaisin. Me toivomme, että hän pääsee pelaamaan vielä cupin ja liigan pelejä tällä kaudella.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!