Päivän varma: Manchester United vahvoilla kotonaan – huippukerroin tarjolla!

Manchester United-Sevilla
Tiistaina 13.3 klo 21.45
Mestarien liiga

Mestarien iiiga jatkuu jälleen kutkuttavista asetelmista, kun Manchester United ja Sevilla ratkovat seuraavaa jatkopaikkaa. Ensimmäinen osa-ottelu päättyi tasan 0-0.

Manchester United on tottunut pitämään maalinsa puhtaana ja nappaamaan niukkoja voittoja. Nyt saat upean korotetun kertoimen kotivoittoon Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

ManU voittaa eikä päästä maaleja varsinaisella peliajalla – kerroin 3.00! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Manchester Unitedilla on edessään iso kotiottelu. Hyvään kevätvireeseen päässyt joukkue on viime viikkoina voittanut Valioliigassa sekä Liverpoolin että Chelsean, joten kunto on selvästi ylöspäin. Nyt joukkueen pitäisi raivata tieltään Sevilla, johon onkin erinomaiset mahdollisuudet vieraspelin tasapelin myötä.

Sevilla on tiukan paikan edessä. Joukkueen pitäisi pystyä tekemään vähintään yksi vierasmaali joukkuetta vastaan, joka taitaa tarkan puolustamisen. Sevila hävisi viikonloppuna Valencialle 0-2, joten sieltä ei tullut itseluottamukselle ainakaan positiivista evästä mukaan. Sevilla on tämän kauden mestarien liigassa ollut tehokas, mm. Wissam Ben Yedder on viimeistellyt kuusi osumaa.

Kotijoukkueelta sivussa jatkavat Daley Blind, Zlatan Ibrahimovic, Ander Herrera, Phil Jones, Anthony MartialMarcos Rojo sekä mahdollisesti Paul Pogba. Sevillalta sivussa ovat Sebastien Corchia, Lionel Carole sekä Jesus Navas.

Arvio

United lähtee otteluun suosikkina etenemään jatkoon, ja suurin syy seisoo tolppien välissä. David de Gea on koko maailman top 5- maalivahteja, ja pystyy huimalla elastisuudellaan ja jalkatorjunnoillaan pitämään joukkueensa kiinni voitossa.

Ottelusta on odotettavissa avausosan toisinto, jossa virheitä vältellään niin pitkään kuin mahdollista. ManU pystyy pitämään maalinsa puhtaana, ja hyvässä vireessä olevat Lukaku ja Marcus Rasford pystyvät luomaan vaarallisia paikkoja läpi ottelun.