Päivän varma: Tienaa rahat kolminkertaisesti Liverpoolin maalishow`lla!

Liverpool-Newcastle
Lauantaina 3.3 klo 19.30
Valioliiga

Valioliiga-lauantain kruunaa tulikuuman Liverpoolin ja putoamistaistelussa mukana olevan Newcastlen kohtaaminen.

Liverpool on äitynyt hurjaan kevätvireeseen. Hyökkäyskalusto esittää parastaan ja maalirikkaalle ottelulle löydät upean korotetun kertoimen Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Liverpool voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin – kerroin 3.00! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Liverpool on noussut jo Valioliigan kolmanneksi huiman kevätkuntonsa ansiosta, ja on enää kahden pisteen päässä toista sijaa hallussaan pitävästä Manchester Unitedista. Viisi viimeistä ottelua tappioitta pelannut ryhmä on ollut murskaava hyökkäyspäähän, ja Virgil Van Dijkin tultua mukaan rinkiin tammikuussa, on puolustuspelikin parantunut huomattavasti. Liverpool on menossa vahvasti myös kaudelle 2018-2019 Mestarien liigaan.  Jurgen Klopp on ehdolla helmikuun manageriksi Valioliigassa.

Newcastlen kausi on jo pidemmän aikaa ollut tasaista alamäkeä. Kurimus jatkui viime kierroksella, kun Bournemouthia vastaan kahden maalin johtoasema vaihtui 2-2-tasapeliksi. Yksi voitto viimeiseen kuuteen otteluun on liian vähän. Joukkue on toistaiseksi kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella, joten putoamisuhka on todellinen. Joukkueen maalinteko on ollut nihkeää jo pidemmän aikaa, Newcastle tarvitsisi kliinisen target-pelaajan.

Liverpoolin kokoonpanotilanne on lähes täydellinen, poissa ovat ainoastaan Nathaniel Clyne sekä epävarmoina Danny Ings ja Georginio Wijnaldum.

Newcastlelta sivussa ovat tärkeät Jesus Gamez sekä Islam Slimani ja mahdollisesti myös viime pelissä pahasti epäonnistunut Jonjo Shelvey.

Arvio

Liverpool on toistaiseksi järjestänyt ottelusta toiseen maalinteko-klinikan vastustajan silmien edessä. Mohamed Salah, Roberto Firmino ja kumppanit löytävät linjojen välistä tilaa ja luovat jatkuvasti paikkoja nopeudellaan sekä saumattomalla yhteispelillä.

Newcastle on vieraissa arka, ja Liverpool suorastaan dominoi kotonaan iskien jälleen monta upeaa maalia. Agressiivinen pelityyli ja painotus hyökkäyspäähän tuovat myös vierailijoille vastaiskun paikkoja, jotka on käytettävä tylysti hyväksi.  Runsasmaalinen ottelu tulossa, jota ei kannata missata!