Leicester Cityn algerialaistähden Riyad Mahrezin viralliselle Facebook-tilille ilmestyi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä julkaisu, joka on saanut hänen faninsa hämilleen.

– Keskusteltuani monien lääkäreiden kanssa viimeistä kertaa, olen päättänyt pysyä pois jalkapallosta. Nyt kun aikani jalkapallopelaajana tulee päätökseen, haluaisin sanoa muutaman sanan.

– Haluan kiittää kaikkia kiltteydestä ja tuesta, jota he ovat osoittaneet minulle tässä uskomattomassa kaupungissa. Tulette aina olemaan sydämessäni.

Moni epäilee, että Mahrez on joutunut hakkeroinnin kohteeksi, sillä yöllä ilmestyneessä viestissä on useita erikoisia kirjoitusvirheitä ja kömpelöitä lauseita.

Mahrezin tiedetään myös käyttävän sosiaalisista medioista Instagramia huomattavasti aktiivisemmin kuin Facebookia, joten julkaisun ilmestyminen jälkimmäiseen ihmetyttää. Algerialaistähdellä on Instagramissa noin miljoona seuraajaa enemmän.

Facebook-julkaisu on ollut kirjoitushetkellä julki jo seitsemän tunnin ajan. Päivän aikana selvinnee, onko kyseessä todellakin hakkerointi vai hieman erikoisesti hoidettu lopettamispäätös.