Usain Bolt uskoo vakuuttaneensa Borussia Dortmundin treeneissä: ”Antaisin itselleni arvosanaksi seiskan”

© Kuva: Getty Images

Entinen pikajuoksija Usain Bolt uskoo, että hän esiintyi tarpeeksi vakuuttavasti Borussia Dortmundin harjoituksissa ansaitakseen uuden mahdollisuuden saksalaisseuran treeneihin.

Bolt, 31, harjoitteli Dortmundin kanssa torstaina ja perjantaina. Jälkimmäisiin harjoituksiin paikalle saapui myös median edustajia ja noin 1400 kiinnostunutta silmäparia.

Dortmund harjoituksiin osallistuivat pelaajat, jotka eivät ole tällä hetkellä maajoukkueiden mukana. Bolt viihdytti yleisöä muun muassa ujuttamalla pallon Dario Scuderin jalkojen välistä sekä näppärällä puskumaalilla.

– Olen puhunut Dortmundin kanssa ja sanoin heille, että suhtaudun tähän (jalkapalloon) vakavasti, kertoi Bolt BVB.totalille.

– He sanoivat, että minun pitäisi tulla takaisin pidemmälle ajalle. Pitäisi harjoitella vähän enemmän, jotta he voivat arvioida minua ja kertoa, millä tasolla voin pelata.

– Joten odotan innolla sitä. Se on nyt päämääräni.

Bolt on jo monien vuosien ajan puhunut unelmastaan pelata ammattilaisjalkapalloilijana, ja Dortmundin harjoituksien perusteella hän uskoo olevansa valmis.

– Antaisin itselleni (harjoituksista) kokonaisarvosanaksi 7/10. Uskon, että pärjäsin ihan hyvin. Nyt tarvitsen vain treeniä. Minun pitää tehdä töitä ja päästä kuntoon, arvioi Bolt Bundesliigan verkkosivuilla.

– Halusin tehdä parhaani. Pyrin liikkumaan ja antamaan muille jätkille vaihtoehtoja. Yritin parhaani ja yritän todella lyödä läpi ammattilaiseksi, joten minun on pelattava korkealla tasolla.

– Haluaisin jatkaa harjoittelua Dortmundin kanssa. Saisin lisää kokemusta, parantaisin otteitani ja toivottavasti solmisin sopimuksen heidän kanssaan. Sitä ei ikinä tiedä.

Voit katsoa videoita Boltin harjoituksista Dortmundin kanssa täältä.