Valioliigaseura otti käyttöön kovat otteet – langetti elinikäisiä porttikieltoja otteluihin

© Kuva: Getty Images

West Ham United on langettanut viidelle kannattajalle elinikäisen porttikiellon otteluihinsa. Porttikiellot annettiin kentälle juoksemisesta ja pelin keskeyttämisestä taannoisessa Burnleyta vastaan pelatussa ottelussa.

Seura antoi porttikieltoja myös kannattajille, jotka heittivät kolikoita ja muita esineitä kentälle samaisessa ottelussa. Seura katsoi, että heittäjien tarkoituksena oli vahingoittaa pelaajia.

Yksi kolikko osui West Hamin osaomistajaan David Sullivaniin. Sullivan oli istunut omistajille varatussa aitiossa, jonne kolikko oli heitetty.

Seura kertoi pahoittelevansa tapahtunutta. Toimenpiteillä seura toivoo ennaltaehkäisevänsä vastaavaa käytöstä tulevaisuudessa.

– Seuralla on nollatoleranssi kaikkeen väkivaltaan, joka voi vahingoittaa muiden hyvinvointia. Sitoudumme turvallisuuden takaamiseen ja turvallisen ympäristön luomiseen kaikkien katsojien turvaksi, West Ham ilmoitti tiedotteessaan.

West Hamin kannattajat ovat protesoineet seuran hankintapäätöksiä tai niiden puutetta, sekä muuttoa uudelle stadionille.

West Ham jatkaa kisailuaan Valioliigassa 31.3. kun se saa vastaansa Southamptonin uudella kotistadionillaan.

Lähde: BBC


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!