Bayern München -kaksikon käsittämättömät mestaruustilastot paranivat entisestään

© Kuva: Getty Images

Bayern München varmisti lauantaina kuudennen perättäisen Bundesliigan mestaruutensa.

Kaikki joukkueen pitkäaikaiset runkopelaajat ovat siis tottuneet juhlimaan viime aikoina mestaruuksia, mutta kahden pelaajan mestaruustilastot nousevat esiin tästäkin joukosta.

Ensimmäinen heistä on Ranskan maajoukkueen Kingsley Coman. Vasta 21-vuotias laitahyökkääjä on nyt voittanut mestaruuden aikuisuran jokaisella kaudellaan. Kyseessä ei ole pelkästään Saksan mestaruuksia, sillä kolmen Bundesliiga-mestaruuden lisäksi hän on juhlinut kahdesti Ranskan Ligue 1:n voittoa ja kerran Italian Serie A: voittoa.

Toinen pelaaja, jonka tilastot tulee nostaa esiin, on espanjalainen Thiago Alcantara. Hän on voittanut sarjamestaruuden yhdeksän kertaa kymmenen viime kauden aikana. Ensimmäiset neljä tulivat hänen kotimaassaan FC Barcelonan kanssa ja jälkimmäiset viisi Bayern Münchenissä. Kyseisenä ajanjaksona hän on jäänyt ilman sarjamestaruutta ainoastaan kaudella 2011-12.