Englannin neljännellä sarjatasolla, Kakkosliigassa, pelaavan Accrington Stanleyn omistaja Andy Holt taistelee tällä hetkellä oikeudestaan ostaa pelaajilleen hampurilaisia, kertoo BBC.

Holtilla on ollut tapana antaa joukkueelleen vähän päälle 200 euroa voitokkaiden otteluiden jälkeen, jotta pelaajat voisivat mennä ”McDonald’siin tai vastaaviin ravintoloihin”. Jos voittoa ei tule, pelaajat maksavat itse ateriansa.

Seurapomo kertoi sosiaalisessa mediassa, että häneltä on pyydetty selvitystä burgerirahoista, jotka eivät kuulu pelaajien normaaliin sopimukseen.

Sarjan kattojärjestö EFL:n mukaan Accrington Stanley on vastannut selvitykseen. EFL:n säännöissä lukee, että kaikki mahdolliset pelaajille maksettavat maksut ja edut on kirjattava myös heidän pelaajasopimuksiinsa.

Bonukset tulee määritellä sopimuksiin ennen kauden alkua, mutta poikkeuksia voidaan tehdä, jos EFL:lle ilmoitetaan niistä etukäteen.

Holt perusteli burgeriostoksiaan sillä, että hän saa käyttää omat rahansa, miten haluaa.

– On pakko ihmetellä, mitä ihmiset tekisivät elämällään ilman minun kehnoja valintojani, kirjoitti Holt Twitter-tililleen.

– Kyseessä on minun rahani, ei seuran. Käytän ne, miten haluan. Olen ennenkin antanut silloin tällöin baarin ilmaiseksi fanien käyttöön kymmeneksi minuutiksi.