Eurooppa-liigan välieräparit arvottu – voittajasuosikit arvottiin vastakkain!

© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigan otteluparit on arvottu äsken Ranskan Nyonissa. Arvonnan suoritti entinen huippupuolustaja Eric Abidal.

Välieräparit ovat seuraavat:

Marseille-Salzburg
Arsenal-Atlético Madrid

Marseille ja Salzburg pelasivat kilpailussa jo samassa alkulohkossa. Salzburg voitti kotipelinsä 1-0 ja Marseillessa päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Molemmat joukkueet aloittivat taipaleensa jo karsintavaiheesta.

Toiseen pariin puolestaan arvottiin kaksi suurinta voittajasuosikkia, Arsenal ja Atlético Madrid.

Välierät pelataan tuttuun tapaan torstaisin, 26. huhtikuuta ja 3. toukokuuta. Loppuottelu puolestaan pelataan Lyonissa keskiviikkona 16. toukokuuta.

Välieräjoukkueista ainoastaan Atlético Madrid on voittanut aiemmin Eurooppa-liigan tai sen edeltäjän UEFA Cupin. Atlético voitti Eurooppa-liigan vuosina 2010 ja 2012. Finaalin häviävänä osapuolena on ollut muista välieräjoukkueista jokainen: Salzburg vuonna 1994, Arsenal vuonna 2000 ja Marseille vuosina 1999 ja 2004.

UEFA palkitsee Eurooppa-liigan voittajan 6,5 miljoonalla eurolla ja loppuottelun hävinneen osapuolen 3,5 miljoonalla. Välieräpaikka toi seuroille 1,6 miljoonaa.

Lisäksi Eurooppa-liigan voittaja palkitaan suoralla paikalla ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Nelikosta ainoastaan Atlético on pääsemässä lohkovaiheeseen suoraan oman kansallisen sarjansa kautta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!