FC Inter -luotsi Piccareta povaa tiukkaa välieräkamppailua: ”Edessä vaarallinen ottelu”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter pelaa tänään tiistaina Suomen Cupin välierässä kolmen vuoden tuon jälkeen, kun se kohtaa vieraskentällä Ekenäs IF:n. Ottelu alkaa Tammisaaren Keskuskentällä kello 18.30.

Ottelu piti pelata alun perin maanantaina, mutta Etelä-Suomeen yli kymmenen senttiä lunta tuonut myräkkä pakotti siirtämään ottelun vuorokaudella eteenpäin. Inter varmisti paikan välierässä voittomalla torstaina kotikentällä Ilveksen puhtaasti 2-0. EIF näytti omaa osaamistaan kaatamalla kotikentällä Hakan niukasti 2-1.

Inter ja EIF pelasivat samassa Suomen Cupin alkulohkossa. Tammikuussa pelatussa keskinäisessä ottelussa Inter oli parempi ja voitti 3-0. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta muistuttaa kuitenkin, että tuohon otteluun on turha palata.

– Edessä on vaarallinen ottelu meille. Jos kuvittelemme, että EIF on sama joukkue, jonka kohtasimme tammikuussa lohkovaiheen avausottelussa, olemme väärillä jäljillä, korostaa Piccareta seuran sivuilla.

Piccareta antaa tunnustusta sensaatiomaisesti itsensä välieriin pelanneelle kotijoukkueelle.

– He ovat muuttuneet paljon, eikä heidän pelaaminen välierässä ole sattumaa. Tämän lisäksi heillä on takanaan fanaattinen kotiyleisö.

– Meillä on otteluun selkeä päämäärä ja meidän pitää saavuttaa se näyttämällä samaa tekemisen laatua, mitkä ovat tuoneet tähän pisteeseen. Nämä ovat yhtenäisyys, joukkuepelaaminen, taistelutahto ja organisoitu pelaaminen. Nämä pitää näkyä meidän pelaamisessa kerta toisensa jälkeen.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!