FC Inter -luotsi Piccareta povaa tiukkaa välieräkamppailua: ”Edessä vaarallinen ottelu”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

FC Inter pelaa tänään tiistaina Suomen Cupin välierässä kolmen vuoden tuon jälkeen, kun se kohtaa vieraskentällä Ekenäs IF:n. Ottelu alkaa Tammisaaren Keskuskentällä kello 18.30.

Ottelu piti pelata alun perin maanantaina, mutta Etelä-Suomeen yli kymmenen senttiä lunta tuonut myräkkä pakotti siirtämään ottelun vuorokaudella eteenpäin. Inter varmisti paikan välierässä voittomalla torstaina kotikentällä Ilveksen puhtaasti 2-0. EIF näytti omaa osaamistaan kaatamalla kotikentällä Hakan niukasti 2-1.

Inter ja EIF pelasivat samassa Suomen Cupin alkulohkossa. Tammikuussa pelatussa keskinäisessä ottelussa Inter oli parempi ja voitti 3-0. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta muistuttaa kuitenkin, että tuohon otteluun on turha palata.

– Edessä on vaarallinen ottelu meille. Jos kuvittelemme, että EIF on sama joukkue, jonka kohtasimme tammikuussa lohkovaiheen avausottelussa, olemme väärillä jäljillä, korostaa Piccareta seuran sivuilla.

Piccareta antaa tunnustusta sensaatiomaisesti itsensä välieriin pelanneelle kotijoukkueelle.

– He ovat muuttuneet paljon, eikä heidän pelaaminen välierässä ole sattumaa. Tämän lisäksi heillä on takanaan fanaattinen kotiyleisö.

– Meillä on otteluun selkeä päämäärä ja meidän pitää saavuttaa se näyttämällä samaa tekemisen laatua, mitkä ovat tuoneet tähän pisteeseen. Nämä ovat yhtenäisyys, joukkuepelaaminen, taistelutahto ja organisoitu pelaaminen. Nämä pitää näkyä meidän pelaamisessa kerta toisensa jälkeen.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS