Gennaro Gattuso raivoissaan AC Milanin nolosta tappiosta – ”Kun pelaat ilman sielua”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin vaikeudet saivat eilen jatkoa joukkueen hävittyä Serie A:ssa 1-0-numeroin kotonaan sarjanousija Beneventolle. Joukkueen valmentaja Gennaro Gattuso sätti ottelun jälkeen vajaavaista yhteishenkeä.

Kuudes peräkkäinen ottelu ilman voittoa jätti Milan-luotsille nolon tunteen.

– Sen näkee selvästi, että joukkue on alamäessä. Kun pelaat ilman sielua, käy näin nolosti. Sillä ei ole väliä pelaammeko kahdella, kolmella vai neljällä hyökkääjällä, koska meillä ei ole psykologista vahvuutta tehdä mitään. Me vain kutitamme vastustajaa, emme satuta heitä, Gattuso valitteli Mediaset Premiumille.

– Meidän on pyydettävä kannattajilta anteeksi. Kannamme arvokasta paitaa, emmekä voi viettää näin noloja iltoja.

Milanin heikot tulokset ovat jättäneet joukkueen kauaksi Mestarien liiga -paikoista. Joukkue on Serie A:ssa kuudentena 10 pisteen päässä neljännestä sijasta.